info

Cul-De-Sac

't ende van 't stroatje

Snaaskerke is een gezellig dorpje gelegen tussen Oostende en Gistel. De rand van Oostende ligt op amper 3km. De badplaats is dan ook gemakkelijk per fiets te bereiken. Het spreekt voor zich dat ook alle kuststeden vlot bereikbaar zijn.

Via de nabij gelegen autostrade (2km), sta je in een wip in Brugge (30min).

Lijkt de Westhoek, met z'n vele oorlogsherinneringen, meer iets voor u? Diksmuide ligt op amper 30km, Ieper op zo'n 45min rijden.

 

Vergeet zeker de markt van Veurne niet te bezoeken op 15min rijden. Net achter Veurne ligt Plopsaland (Adinkerke), dus daar sta je na amper 20min autostrade.

 

Nieuwpoort heeft de laatste jaren veel geïnvesteerd in z'n infrastructuur, het nieuwe staketsel is zeker een wandeling waard.

 

Plant u liever een uitstap met de fiets? Geen probleem, want door Snaaskerke loopt 'de Groene 62'. Dit is de oude treinroute Oostende-Torhout die omgetoverd is tot een prachtige fietsroute (volledig verkeersvrij). Ook langs het kanaal 'Nieuwpoort-Zandvoorde' is het heerlijk rijden (langs de verkeersvrije kant). Het Vlaamse vlakke land is trouwens bezaaid met mooie fietsroutes.

 

Snaaskerke heeft een leuk dorpscafeetje. Iets vergeten thuis? Geen probleem, Snaaskerke heeft een dorpssuperette waar alles te verkrijgen is.

 

U zult het zien, in 't ende van 't stroatje' geniet je in een oase van rust (onder de kerktoren) van een gezellige vakantie met familie en/of vrienden.